Havana 3YO, lime juice, koktejlová třešeň
Výhodná cena za balíček 6 chupit!
Abuelo 5 Y.O., námi vyráběný Ginger Beer, Royal Crown Cola a čerstvá limetková šťáva tvoří novou, neotřelou verzi klasického koktejlu. Lepší Cuba Libre jste ještě neměli. Fakt.
Bylinami nadupaný prémiový Yu Gin podávaný s prémiovým tonikem dodává tomuto skvělému koktejlu exotický nádech.
Bistro vodka kterou infuzujeme citronovou kůrou, námi vyráběný brusinkový cordial, Cointreau a čerstvá limetková šťáva proměňují klasický koktejl do úplně jiné dimenze chutí. Zkuste a ucítíte nával chutí hrnoucí se dál a dál.
Jeden z nejlepších a nejtradičnějších koktejlů u nás. Používáme velmi kvalitní blanco tequilu El Jimador z prvotřídní 100% agáve, kterou mícháme s námi vyráběným domácím CitrusHerb Cordialem obsahujícím kůru z limet, grapefruitu a citronu, citronový tymián a prémiový absinth St. Antoine s kořením jako je fenykl, anýz, pelyněk, kořen anděliky, meduňka, koriandr, rmenec sličný, puškvorec a yzop lékařský. Na závěr přidáváme prémiový pomerančový likér Cointreau.
Prémiová Bistro vodka spolu s naším vlastním MacLaren's Homemade Ginger Beer s limetkovou šťávou v ledové tříšti dělají z obyčejného koktejlu nezapomenutelný. Ginger Beer vyrábíme z čerstvého zázvoru a třtinového cukru a díky SafeAle US 5 kvasnicím následně vznikne tento nadupaný Ginger Beer.
Clan Campbell skotská whisky s naším domácím Spiced Cordialem s třtinovým cukrem, vanilkou, badyánem, skořicí a pomerančem. Koktejl je p(r)odáván pouze po dvou. Součástí servisu je Bro Code rituál, díky kterému se můžete stát opravdými Bro v souladu s Bro Code pravidly. Po absolvování rituálu obdržíte Certifikát pravého Bro, který vám bude nadosmrti důkazem a závazkem být dobrým Bro.
Základem legendárního večera je legendární koktejl. Prémiový Yu Gin spolu s naším domácím Exotic Oxymel a s kapkou kvalitního St. Antoine Absinthu. Exotic Oxymel vyrábíme z květového medu, jablečného octa, čerstvého manga a sečuánského pepře. Chuťový zážitek, který váš večer pošle do legendárních výšin.
Zveme vás k instrospekci! Popíjejte tento koktejl sami nebo s přáteli a zamyslete se nad svými životními rozhodnutími. Jste šťastní? Tento koktejl na bázi kvalitní whisky vám možná napoví.
Alpský bylinný cordial, který je součástí tohoto koktejlu na bázi whisky, byl údajně vymyšlen na jedné z mnoha cest Lorenzo Von Matterhorna. Obsahuje tajnou směs tří alpských bylin. Vydejte se s tímto koktejlem na dobrodružnou cestu objevování a když se zadaří, svým příběhem se zapište do vyprávění Lorenza Von Matterhona.
Tento koktejl je v posledních letech stále oblíbenější a připravuje se z aperolu, prosecca a sody. Vznikl v Itálii na počátku 20. století a tradičně se podával jako aperitiv. Aperol Spritz je lehký a osvěžující nápoj, který je ideální k popíjení v horkém letním dni. (Aperol, Mionetto Prosecco DOC Treviso Brut, soda, led)
Beefeater gin spolu s prémiovým tonicem nabízí parádní chuť s typickou hořkostí.
Puerto de Indias gin vyráběný z andaluských jahod bez barviv a aromat spolu s prémiovým East Imperial Tonicem vytváří skvělý opravdově jahodový Gin Tonic.
Cuba Libre je koktejl, který vznikl během španělsko-americké války v roce 1898. Vyrábí se z rumu, Coca-Coly a limetkové šťávy, která mu dodává sladkou a pikantní chuť. Název koktejlu znamená ve španělštině "Svobodná Kuba" a stal se oblíbeným mezi americkými vojáky, kteří v té době působili na Kubě. (Bacardi white, Royal Crown cola, lime juice, led)
Koktejl Mojito vznikl na Kubě koncem 19. století. Původně se připravoval z rumu, limetkové šťávy, cukru, máty a sodové vody. Ve Spojených státech si Mojito získalo popularitu ve 30. letech 20. století a od té doby se stalo klasickým koktejlem, který si vychutnávají lidé po celém světě. Díky své osvěžující a citrusové chuti je to ideální nápoj pro horké letní dny. (Bacardi white, lime juice, čerstvá máta, třtinový cukr, soda, led)
(Amundsen vodka, energy, led)
Cape Codder, známý také jako Cranberry vodka, je populární koktejl, který vznikl ve 40. letech 20. století na mysu Cape Cod ve státě Massachusetts. Vyrábí se z vodky a brusinkové šťávy, která mu dodává trpkou a osvěžující chuť. Koktejl se původně jmenoval Red Devil (Červený ďábel), než byl přejmenován, aby odrážel své kořeny na Cape Cod. (Bistro vodka, brusinkový džus, led)
Koktejl Mimosa je klasický pozdní snídaňový nápoj, který vznikl ve Francii na počátku 20. století. Koktejl se připravuje ze stejných dílů pomerančového džusu a prosecca. Název koktejlu je odvozen od žluté barvy nápoje, která připomíná květy stromu mimosa. Mimosa zůstává oblíbeným brunch drinkem po celém světě. (Mionetto Prosecco DOC Treviso Brut, pomerančový džus)
Koktejl Bellini vynalezl ve 40. letech 20. století v italských Benátkách Giuseppe Capriani, zakladatel baru Harrys. Koktejl se připravuje z bílého broskvového pyré a italského šumivého vína Prosecco. Nápoj byl pojmenován po slavném malíři Giovannim Bellinim, jehož obrazy byly inspirací pro narůžovělou barvu tohoto koktejlu. Bellini se stal kalsickým koktejlem a nyní se vychutnává po celém světě. (Mionetto Prosecco DOC Treviso Brut, broskvové pyré)
Daiquiri je klasický koktejl, který vznikl na Kubě na počátku 20. století. Připravuje se z bílého rumu, limetkové šťávy a cukrového sirupu, což mu dodává trpkou a sladkou chuť. Koktejl byl pojmenován podle města Daiquiri, kde američtí inženýři pracovali na důlním projektu. Inženýři často navštěvovali místní bary a vychutnávali si tento osvěžující nápoj, který si brzy získal oblibu po celém světě. (Bacardi white, lime juice, Simple Syrup)
Dark 'n' Stormy je klasický koktejl, který vznikl na Bermudách na počátku 20. století. Připravuje se z tmavého rumu a zázvorového piva, které mu dodává kořeněnou a sladkou chuť. Koktejl byl pojmenován podle bouřlivého moře na Bermudách, kde námořníci hledali útočiště v místních barech a vychutnávali si tento osvěžující nápoj. (Abuelo 5YO, lime juice, Simple Syrup, ginger beer, angostura, led)
Koktejl Long Island Ice Tea byl poprvé vytvořen v 70. letech 20. století barmanem na Long Islandu ve státě New York. Navzdory svému názvu koktejl neobsahuje žádný čaj, ale připravuje se ze stejných dílů vodky, ginu, rumu, tequily, triple sec, citronové šťávy a coly. Díky silné a výrazné chuti je koktejl oblíbenou volbou pro ty, kteří si chtějí dopřát noc plnou zábavy a tance. (SKYY vodka, El Jimador blanco tequila, Bacardi white, Beefeater gin, Grand Marnier, lime juice, Simple Syrup, Royal Crown cola, led)
Mai-Tai je tropický koktejl, který vznikl ve 40. letech 20. století v Kalifornii. Nápoj se připravuje z rumu, limetkové šťávy, pomerančového curaçaa a mandlového sirupu. Mai-Tai vytvořil barman Victor J. Bergeron, který tvrdil, že nápoj vymyslel poté, co ho naservíroval svým přátelům z Tahiti. Ovocná a osvěžující chuť koktejlu z něj udělala hit mezi návštěvníky pláží a milovníky tiki. (Abuelo 5YO, Bacardi white, Grand Marnier, mandlový sirup, lime juice, Simple Syrup, led)
Koktejl, který vznikl v osmdesátých letech na Floridě. Připravuje se z vodky, broskvového pyré, pomerančového džusu a brusinkového džusu a podává se s ledem. Koktejl vznikl jako způsob, jak přilákat turisty na floridské pláže, a stal se populárním díky své tropické a ovocné chuti. (SKYY vodka, broskvové pyré, pomerančový džus, brusinkový džus, led)
Tequila Sunrise je klasický koktejl, který byl poprvé představen ve 30. letech 20. století. Nápoj se vyrábí z tequily, pomerančového džusu a grenadinového sirupu, který mu dodává výraznou červenou a oranžovou barvu. Koktejl si získal popularitu v 70. a 80. letech 20. století, mimo jiné díky hitu skupiny Eagles "Tequila Sunrise" Dnes je Tequila Sunrise stále oblíbeným koktejlem mezi pijáky, kteří mají rádi jeho sladkou a ovocnou chuť. (El Jimador Blanco tequila, pomerančový džus, grenadina, led)
Koktejl Balalajka je méně známý nápoj, který vznikl v Rusku na počátku 20. století. Vyrábí se z vodky, triple sec a limetkové šťávy. Koktejl je pojmenován podle stejnojmenného tradičního ruského strunného nástroje. (SKYY vodka, triple sec, lime juice)
Basil Smash je moderní koktejl, který v roce 2000 vytvořil jistý německý barman. Připravuje se z ginu, limetkové šťávy, Simple Syrupu a čerstvé bazalky. Koktejl je známý svou osvěžující chutí a bylinnými tóny. (Yu Gin, lime juice, Simple Syrup, čerstvá bazalka, led)
Přesný původ Bee's Knees je nejasný, ale údajně se poprvé začal podávat ve 20. letech 20. století. Podle některých názorů ho zpopularizovaly ženy, které milovaly koktejly a jazzovou hudbu. Předpokládá se, že název Bee's Knees byl v té době slangovým výrazem pro „ to nejlepší“ nebo „vrchol dokonalosti“. Samotný koktejl se připravuje z ginu, limetkové šťávy, pomerančového džusu a medového sirupu, který mu dodává sladkokyselou chuť. Díky své sladké a ostřejší chuti se stal oblíbeným mezi milovníky ginu. (Beefeater gin, medový sirup, lime juice, pomerančový džus)
Nápoj je variací na klasický koktejl Sidecar a připravuje se z brandy, Grand Marnier a limetkové šťávy. Název „Beetwen the Sheets“ údajně vznikl podle toho, že nápoj často konzumovali hosté, kteří se chtěli dobře pobavit. (Bacardi white, Grand Marnier, lime juice)
Celtic Margarita je moderní variací na klasickou Margaritu, která obsahuje irskou whisky. Ta jí dodává kouřovou a komplexní chuť. Koktejl byl vytvořen na oslavu Dne svatého Patrika a spojení mexické a irské kultury. (Clan Campbell skotská, Grand Marnier, lime juice)
Suffering Bastard je koktejl, který během první světové války vytvořil barman Joe Scialom. Nápoj se připravuje ze stejných dílů ginu a brandy, limetkové šťávy, zázvorového piva a hořké Angostury. Koktejl byl pojmenován podle britských vojáků, kteří navštěvovali Scialomův bar v Káhiře a údajně "trpěli" pouštním vedrem a válečnými zážitky. (Metaxa 5*, Beefeater gin, lime juice, Angostura, ginger beer, led)
Death in the Afternoon je koktejl, který ve 30. letech 20. století vytvořil slavný spisovatel Ernest Hemingway. Připravuje se z absintu a prosecca, což mu dodává silnou a hořkou chuť. Koktejl byl pojmenován podle Hemingwayovy stejnojmenné knihy, která pojednává o býčích zápasech ve Španělsku. (Žufánek St. Antoine absinth, Mionetto Prosecco DOC Treviso Brut, Simple Syrup)
Koktejl French 125 je variací klasického koktejlu French 75. French 75 vznikl během první světové války a byl pojmenován podle francouzského polního kanónu ráže 75 mm. French 125 se vyrábí s koňakem, citronovou šťávou a proseccem, což mu dodává lehkou a osvěžující chuť. Koktejl se stal oblíbenou volbou pro oslavy a zvláštní příležitosti. (Metaxa 5*, lime juice, Simple Syrup, Mionetto Prosecco DOC Treviso Brut)
Mamie Taylor je klasický koktejl, který byl zpopularizován na počátku 20. století. Nápoj se připravuje ze skotské whisky, limetkové šťávy a zázvorového piva. Koktejl Mamie Taylor byl pojmenován po slavné operní pěvkyni té doby a byl oblíbený mezi divadelníky a dalšími kulturními elitami. Koktejl se díky své pikantní a osvěžující chuti stal hitem mezi těmi, kteří hledali něco nového a vzrušujícího k pití. (Clan Campbell skotská, ginger beer, led)
Klasický koktejl, jehož historie sahá až do počátku 20. století. Nápoj se připravuje z ginu, pomerančového džusu a sladké grenadiny. Orange Blossom se původně podával v hotelu Waldorf Astoria v New Yorku a byl oblíbený mezi návštěvníky z vyšší společnosti. Díky své lehké a osvěžující chuti byl koktejl oblíbenou volbou pro pozdní snídaně a odpolední setkání. Dnes je Orange Blossom stále klasickým koktejlem, který si vychutnávají milovníci koktejlů po celém světě. (Beefeater gin, Grand Marnier, pomerančový džus, lime juice, grenadina)
Beefeater gin 0% alc., tonic, citron, led